Kontakt

Hej,

 

Jag som innehar stamnamnet SE*Box Buster´z heter Helen Zetterlund, jag bor i Värmland.

Här bor jag tillsammans med min familj, mina katter

och vår Shih Tzu prinsessa från Kennel Tibets Pride´s i Kungsbacka ...

 

Mitt intresse för djur i allmänhet har funnits hela mitt liv. Men i början av 2000 kom jag att köpa min första Maine coon som nu ej längre finns hos mig. Jag har haft perser och ragdoll, (har fortfarande 1 Ragdoll kille) men valet föll enkelt tillbaka på Maine coon :-)

 

Jag är diplomerad uppfödare och har gått pawpeds internetkurser G1 och G2. Jag är medlem i Värmlands Kattklubb som är en SVERAK ansluten klubb (Sveriges Kattklubbars Riksförbund) och avelsarbetet i katteriet drivs utifrån SVERAK´s hälsoprogram för Maine Coon. Jag är också medlem i The Maine Club.

 

Mitt mål med uppfödningen är främst att få fram sunda Maine Cooner med ett gott temperament, och att de ska vara rastypiska. Alla mina avelskatter scannas och DNA testas för HCM enligt SVERAKS hälsoprogram för Maine Coon.

 

Katteriet testas även regelbundet för Giardia och Tritrichomonas.

 

Kattungar från SE*Box Buster´z som flyttar hemifrån är minst 12 veckor gamla, och väl omhändertagna även från barnen i familjen. de är vid flytt fullvaccinerade, chip-märkta och veterinär besiktigade (hälsointyg som ej är äldre än 7 dagar). Varje kattunge har en stamtavla från Sverak och är

Dolda fel och kattungeförsäkrade i Agria .

 

-Välkommen att kontakta mig via telefon eller mail för mer information

Helen Zetterlund

 

Sweden

076 - 134 33 84